top of page

 Puhdas sisältä – kaunis ulkoa. 

 

AINESOSAT

 

Magnesiumhydroksidi, sakeuttamisaine (mikrokristallinen selluloosa), kalsiumkloridi, askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piioksidi), pintakäsittelyaine (polyvinyylialkoholi), stabilointiaine (talkki, soijalesitiini)

INGREDIENSER: Magnesiumhydroxid, fyllmedel (mikrokristallin cellulosa), kalciumklorid, L-askorbinsyra (vitamin C), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror kiseldioxid), ytbehandlingsmedel (polyvinylalkohol), färgämne, stabilisator (talk, lecitin från soya

MUUTA HUOMIOITAVAA

 

Ravintolisä. Kosttillskott

Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.

Förvaras torrt, vid rumstemperatur och utom räckhåll för barn.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.

Kosttillskott bör inte användas som en ersättning för en varierad och en hälsosam livsstil.

Oxytarm 120

ANNOSTUS

 

1 tabletti 2-3 kertaa päivässä ruoan yhteydessä. Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää.

Rekommenderad dalig dos för vuxna: 1 tablett 2-3 gånger med en måltid. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. 

 

ALLERGIAT

 

Oxytarm on laktoositon ja gluteeniton.

OXYtarm 120 tablettia

 

Vatsan ja suoliston toiminnan merkitys on tärkeä ihmisen terveydelle ja hyvinvoinnille. Suoliston tehtävä on ylläpitää immuunipuolustusta, huolehtia vitaaliaineiden imeytymisestä elimistöön sekä poistaa kuona-aineita.

Suurella osalla länsimaalaisista on kuituköyhä ruokavalio ja jopa krooninen nestevajaus. Lisäksi liikumme liian vähän. Tämä kaikki saattaa häiritä vatsan ja suoliston normaalia toimintaa.

 

Kuona-aineiden kerääntyessä kehoon moni kärsii hitaasti ja laiskasti toimivasta suolesta tai iho-ongelmista. Tuolloin vatsan ja suoliston “Hellävarainen suursiivous” on paikallaan.

 

Puhdas sisältä – kaunis ulkoa

​

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan suolistolla ja iholla on yhteys. Jos suolisto on puhdas, iho voi hyödyntää paremmin ravintoaineita ja tästä seuraa puhtaampi, kirkkaampi ja kauniimpi iho. Suoliston puhdistus voi olla nopeampi ja tehokkaampi keino kuin ulkoisesti käytettävien kosmeettisten tuotteiden käyttö.

bottom of page