top of page
Woman Stretching

Nivelille

ja lihaksille

 

 Revmatol™ on viilentävä ja rahoittava voide, 

 jolla on tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia, 

 jotka auttavat vähentämään turvotusta ja kipua. 

 

IMG_1509_web.jpg

KÄYTTÖOHJE

 

Hiero voidetta 2-3 kertaa päivässä hoitoa tarvitsevalle alueelle.

 

Vain ulkoiseen käyttöön.

Säilytettävä Alle 25°C

ja lasten ulottumattomissa.

Revmatol™

 

Revmatol™ on viilentävä ja rahoittava voide, jolla on tulehdusta vähentäviä ominaisuuksia, jotka auttavat vähentämään turvotusta ja kipua. Parantaa verenkiertoa ja lievittää painetta suonissa.


Voide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän glukosamiinia, kondroitiinia, metyyli-sulfonyylimetaania ja kasvikunnan tuotteita kuten kultapiiskua, sitruunan kuorta, pikkurautamyrttia ja Hawaiian inkivääriä.

 

VAIKUTTAVAT AINEET

Glucosamine sulphate (glukosamiinisulfaatti)
Vähentää kipua; parantaa yleistä nivelten ja lihasten toimintaa; estää ruston, nivelten ja jänteiden heikentymistä. Glukosamiinia esiintyy kaikissa ihmisen sidekudoksissa (ihossa, jänteissä, nivelsiteissä, verisuonien seinämissä ym.). Sillä on oleellinen osa ihmisten nivelrustojen hyvinvoinnissa.


Chondroitin sulphate (kondroitiinisulfaatti)
Sidekudoksen ruston, luun, nivelsiteiden ja jänteiden pääainesosa jolla on tulehdusta, antioksidanttisina ja apoptoottiset (ohjelmoitua solukuolemaa) vaikutukset; auttaa estämään ruston heikkeneminen. Kondroitiini on rustokudoksen luonnollinen rakennusaine, joka voitelee nivelpintoja.


Methyl-sulphonyl-methane (MSM)
On vahva tulehdusta estäviä (anti-inflammatorisia) ominaisuuksia. MSM vähentää tulehduksia ja lihasjännityksiä sekä auttaa lihaskipuihin ja lisää verenkiertoa. MSM vaikuttaa lihas- ja nivelarkuuden estämisessä, rasituksesta toipumisessa sekä yllättävissä lihasuupumus- ja väsymystilanteissa.


Hawaiian ginger (Hawaiian inkivääri)

Parantaa verenkiertoa


Goldenrod, lemon peel and Butcher’s broom (Kultapiisku, sitruunan kuori ja Pikkuruskus eli pikkurautamyrtti). Paljon flavonoideja sisältäviä aineita; parantaa kimmoisuutta verisuonissa, mikä parantaa verenkiertoa; vähentää vedenpidätyskykyä.

INCI

Aqua, PPG-15 Stearyl Ether, Dimethyl Sulfone, Glucosamine Sulfate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Steareth-21, Steareth-2, Sodium Chondroitin Sulfate, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Hedychium Coronarum Leaf Extract, Solidago Virgaurea Extract, Benzoic Acid, BHT, Citrus Limon Peel Extract, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Phenoxyethanol, Xanthan Gum

SÄILYTYS

Alle 25°C lasten ulottumattomissa.

bottom of page