SKINGAIN TUOTEPERHE
KAMPANJA-
HINNOIN
TUTUSTU &
TILAA HETI


ANNOSTUS
Yksi luumu aterian jälkeen tai juuri ennen nukkumaanmenoa. Nautitaan vesilasillisen kanssa parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Suurinta suositeltua päiväannosta (2 luumua) ei tule ylittää.
ALLERGIAT
Oxytarm Plum on laktoositon ja gluteeniton.
OXYtarm Plum
Etikkasäilötty aprikoosi on Japanin ja useiden muiden Aasian maiden erikoisuus. Japanissa sitä kutsutaan Umeboshiksi.
Teellä ja lakritsijuurella, tunnetuilla ja suosituilla kansanlääkinnän ”vatsayrteillä”, vahvistettu luumu sisältää runsaasti hyödyllisiä kuituja.
Samuraiden salaisuus
Etikkasäilötty aprikoosi tuli Japaniin Kiinasta jo 700-luvulla. Aluksi sitä tuotiin Umeksi kutsutusta hedelmästä valmistettuna rohtona. Myöhemmin Ume-puu tuotiin Japaniin. Ensimmäiset tiedot Umeboshista ovat Heian-kauden (794-1192) keskivaiheilta, kun vanhoissa kirjoituksissa mainitaan keisari Murakamin parantuneen Umeboshin avulla.
Samurait alkoivat käyttää Umeboshia Kamakura-kauden (1192-1333) ja myöhemmän Murakami-kauden (1338-1573) aikana lisäämään ruokahalua.
Vasta myöhemmin, 1700-luvun Edo-kauden aikana, alettiin ymmärtää, että Umeboshia voitiin käyttää myös virkistämään, Tämä saattaa olla myös syy sen suosioon samuraiden keskuudessa. Heidän piti pysyä hyvässä kunnossa ja terveinä ja olla aina valmiina lähtemään taisteluun.
Tänä päivänä etikkasäilötty japanilainen aprikoosi on erottamaton osa japanilaista ruokavaliota. Miljoonat japanilaiset aloittavat päivänsä syömällä Umeboshin, yleensä vihreän- tai puerteen kanssa.
AINESOSAT
Magnesiumhydroksidi, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa), askorbiinihappo (C-vitamiini), standardoitu sitrusbioflavonoidiseos, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuola), pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, rasvahapot, arabikumi).
MUUTA HUOMIOITAVAA
Ravintolisä.
Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.
Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.