Immitecin tuotteet löydät seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Seuraa meitä Facebookissa.

© Immitec Suomi 2018

  • Facebook - Black Circle
Life+slogan_suomi_web.png
aito_logo.png
terveystieto_web.png
Ruohonjuuri2_web.png
SinunApteekki2_web.png
Hyvinvoinnin_tavaralao_web.png
Ecoteekki-terveyskauppa_väri_rgb.png
Luonnonravinto2_web.png
Natural_logo_slogan_web.png
Vaasan_Luonnonravinto_web.png

Helenan luottotuote

jo vuodesta 2013

Skingain on nyt Skingain original

Vain paketin ulkoasu on muuttunut - sisältö on tuttu ja tehokas

 

ANNOSTUS

 

1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n. 200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

 

ALLERGIAT

 

Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.

Skingain original

 

Iho uudistuu jatkuvasti läpi elämän. Tämä uudistuminen on voimakkainta lapsuudessa ja murrosikäisenä, mutta iän myötä tämä prosessi heikkenee. Tämä on luonnollinen prosessi, mutta erilaiset ulkoiset tekijät nopeuttavat prosessia. Näitä ovat UV-valolle altistuminen, kemialliset epäpuhtaudet ja esimerkiksi tupakointi.  Suojautuminen UV-valolta ja kemiallisilta epäpuhtauksilta on ensimmäinen puolustuslinja ennenaikaista vanhenemista vastaan. Ravitsemus vaikuttaa myös ihon kykyyn uudistua, koska kaikki elimistön prosessit ovat riippuvaisia ​​riittävästä määrästä ravinteita solutasolla.

Ikääntymiseen liittyy läheisesti vähentynyt elimistön oma kollageenin tuotanto sekä kollageenia hajottavien entsyymien lisääntynyt tuotanto ihon sidekudoksessa ja verinahassa. Ihon ennenaikainen vanheneminen johtaa sen yleiseen ohenemiseen, ryppyjen ja uurteiden muodostumiseen sekä ihon kimmoisuuden ja kosteuden vähenemiseen.

Kollageenityyppien ero

​

Skingain on Suomen markkinoiden ainoa kollageenivalmiste, joka sisältää sekä tyypin 1. että 2. kollageenia. Tyypin 1. kollageeni on iho kollageeni ja tyypin 2. kollageeni on nivel kollageeni. 

AINESOSAT

 

Hydrolysoitu tyypin 1. kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu tyypin 2. kollageeni (kalasta), hyaluronihappo, happamuuden-
säätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi).

MUUTA HUOMIOITAVAA

 

Ravintolisä.

Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.