top of page

 Skingain on nyt Skingain original 

 Vain paketin ulkoasu on muuttunut – sisältö on tuttu  ja tehokas 

 

SKINGAIN-ORIGINAL7.jpg
VuodenHoitotuote_2014.png

ANNOSTUS

 

1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n.200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

 

ALLERGIAT

 

Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.

Skingain original

 

Skingain original - C-vitamiinia sisältävä klassikko kollageenituote, joka sisältää sisältää ainutlaatuisen ja hyvin dokumentoidun yhdistelmän 1. ja 2. tyypin kollageenia ihon ja nivelten hyvinvoinnin tueksi.

Hyvinvointia iholla ja nivelille

Kollageeni on sidekudoksen tärkein proteiini, jopa 30 % koko kehon proteiinista ja 70 % ihon proteiinista on kollageenia. Elimistön oma kollageenin tuotanto laskee iän myötä. Skingain aktivoi elimistön omaa kollageenin tuotantoa. Skingain sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon ja rustojen normaalia toimintaa varten.

Helena
Ahti-Hallbergin
luottotuote

jo vuodesta 2013

Buduaar_ilulemmik_2021_ring_web.png

Viron "Boudoir Favourite 2021" kilpailussa Skingain original palkittiin 10 parhaan joukossa. Kilpailuun osallistui lähes 400 kauneus- ja terveystuotetta.

AINESOSAT

 

Hydrolysoitu tyypin 1. kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu tyypin 2. kollageeni (kalasta), hyaluronihappo, happamuuden-
säätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi).

MUUTA HUOMIOITAVAA

 

Ravintolisä.

Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.

bottom of page