Immitecin tuotteet löydät seuraavilta jälleenmyyjiltä:

Seuraa meitä Facebookissa.

© Immitec Suomi 2018

  • Facebook - Black Circle
Life+slogan_suomi_web.png
aito_logo.png
terveystieto_web.png
Ruohonjuuri2_web.png
SinunApteekki2_web.png
Hyvinvoinnin_tavaralao_web.png
Ecoteekki-terveyskauppa_väri_rgb.png
Luonnonravinto2_web.png
Natural_logo_slogan_web.png
Vaasan_Luonnonravinto_web.png

SKINGAIN PLUS – ainutlaatuinen uuden sukupolven kollageeni, 

joka sisältää molempia kollageenityyppejä ja pycnogenolia

ANNOSTUS

 

1-2 annospussia päivässä. Yksi annospussi sekoitetaan lasilliseen vettä tai esimerkiksi mehua (n. 200ml). Suositeltua päiväannosta ei tule ylittää.

 

ALLERGIAT

 

Skingain on laktoositon ja gluteeniton. Huom. tyypin 2 kollageenin raaka-aine on kala.

Skingain plus

 

Skingain plus on uuden sukupolven kollageenivalmiste, joka usealla eri mekanismilla lisää ihon kollageenin määrää, kimmoisuutta ja ihon kosteutta. Se tehostaa myös ihon hiusverenkiertoa sekä hapen ja ravinteiden pääsyä ihokudoksiin sekä kuona-aineiden poistumista. Yhteisvaikutus on merkittävä, jonka tuloksia tullaan lähitulevaisuudessa arviomaan lisää.

HYDROLYSOITU KOLLAGEENI

-          käynnistää uudelleen kehon oman kollageenituotannon

-          tarjoaa uuden kollageenin valmistukseen oikeat rakennusaineet

-          sisältää iho- ja nivelkollageenia

 

PYCNOGENOL®

-          hidastaa tehokkaasti ihon kollageenin vähenemistä

-          kosteuttaa ihoa lisäämällä hyaluronihapon tuotantoa

-          tehostaa ihon mikroverenkiertoa ja laskee tulehdusta

 

HYDROLYSOIDUN KOLLAGEENIN VAIKUTUS

Selitys Skingain plus tuotteen positiiviselle vaikutukselle hydrolysoidun kollageenin osalta on sen käynnistämä elimistön oman kollageenituotannon lisäys. Keho alkaa tuottaa uutta, ehjää kollageenia ja saa siihen oikeat täsmä rakennusaineet mikä vahvistaa ihon sidekudosta ja nivelterveyttä.

On myös pystytty osoittamaan, että hydrolysoituun kollageeniin yhdistetty C-vitamiini ja muut ravintoaineet pystyvät vähentämään ihon pigmentaatiota, koska kollageenisynteesin lisäksi nämä säätelevät melaniinisynteesiä ja tällä tavoin vähentävät maksaläiskien muodostumista.

 

KOLLAGEENITYYPPIEN ERO

Skingain plus sisältää sekä tyypin 1. että 2. hydrolysoitua kollageenia. Tyypin 1. kollageeni on iho kollageeni ja tyypin 2. kollageeni on nivel kollageeni. Skingain plus edistää siis tehokkaasti myös nivelten hyvinvointia.

 

SKINGAIN PLUSSAN SISÄLTÄMÄ PYCNOGENOL® VOIMISTAA KOLLAGEENISYNTEESIÄ

Tutkimus osoitti Pycnogenolin päivittäisen käytön lisäävän merkitsevästi kollageeni tyypin 1 synteesiä. Kollageenin mitattu lisäys oli 41% ja ihon mitattu kimmoisuus lisääntyi n. 25% ja arvo säilyi koko tutkimuksen ajan. Myös väsyneen ihon oireet vähenivät 30% tutkimuksen aikana.  Pycnogenolin ainesosien osoitettiin voimakkaasti hillitsevän ihokudoksen proteiineja hajottavien entsyymien aktiivisuutta, mikä hidasti tehokkaasti ihon kollageenin vähenemistä ja palautti ihon joustavuuden.

SKINGAIN PLUS KOSTEUTTAA IHOA

 Pycnogenol® lisää hyaluronihapon tuotantoa ihossa voimistamalla sen synteesiä ja lisäämällä siihen vaikuttavan geenin ilmentymistä.  Hyaluronihapon määrä ihossa kasvoi keskimäärin 44 % tutkimuksessa, missä arvioitiin  Pycnogenolin vaikutusta  hyaluronihapon tasoon. Pycnogenol ® paransi myös verinahan rakennetta ja kosteutta. Nesteen määrä lisääntyi, koska hyaluronihappo pystyi nyt sitomaan enemmän vettä ihokudokseen. Tällä on suuri merkitys ihon kuivuudesta kärsivillä henkilöillä. Myös niillä, joilla oli hyvä ihon kosteustaso havaittiin mittauksissa merkitsevä 8% lisääntynyt ihon kosteus.

 

Marini A, Grether-Beck S, Jaenicke T, Weber M, Burki C, Formann P, Brenden H, Schönlau F, Krutmann J.

Pycnogenol® effects on skin elasticity and hydration coincide with increased gene expressions of collagen type I and hyaluronic acid

synthase in women. Skin Pharmacol Physiol. 25: 86-92, 2012.

AINESOSAT

 

Hydrolysoitu tyypin 1. kollageeni (naudan nahasta), hydrolysoitu tyypin 2. kollageeni (kalasta), hyaluronihappo, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit (lime ja sitruuna), askorbiinihappo (C-vitamiini), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti ja piidioksidi). Rannikkomännyn kuoriuute Pycnogenol®

MUUTA HUOMIOITAVAA

 

Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä.

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion, eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena.